Facebook

Languages

  • Slovenščina
  • Italiano
  • English
Designed by Aaron Burni
Produzione pasta fresca e gnocci

Proizvodnja svežih testenin in svaljkov

Družinsko podjetje Barone d.o.o. iz Sežana se ukvarja z proizvodnjo svežih testenin, svaljkov oz. njokov, raviolov v obliki trikotnika, pravokotnika, kroga, srčka, žepka z različnimi okusi in nadevi. Naša posebnost so ročno izdelani tortelloni z različno obliko in gramaturo. Z proizvodnjo se želimo približati željam naših kupcem. Organizirano imamo dostavo s hladilniki po celo Sloveniji.

Mehurčki na Krasu

Datum: 
6 julij 2015 - od 11. do 20. ure

Program

3 degustacije, vodene s strani sommelierjev iz AIS Trieste, ob prisotnosti vinarjev: ob 14h, 16h in 18h.

 

KATERA PENECA VINA?


La Baita (ITA)

Bole (ITA)

Kante (ITA)

Piè di Mont (ITA)

Sancin (ITA)

Villa Parens (ITA)

Varaschin (ITA)

Cavazzuti (ITA)

Bjana (SLO)

Čotar (SLO)

Emeran Reya (SLO) Istenič (SLO)

Vinska klet Goriška Brda (SLO)

Medot (SLO)

Silveri (SLO)

Vipava (SLO)

Cattunar (HR)

Kabola (HR)

Veralda (HR)

 

Kulinaricna spremljava po predlogu kuharskih sefov:

Pavel Marc & Walter Clarich (Gostilna Trattoria Posta - Bazovica), Bruno Tirel (Ostaria da Bepi Meo - San Canzian dIsonzo), Dario Varisco (Alla Dama Bianca - Devin), Chef restavracije Castello di Trussio dellAquila dOro.

Z udelezbo Sommelierja g. Roberta Filipaza (AIS-FVG) in s posebnimi gosti Ireno Fonda s svojimi piranskimi brancini, Caffe Vatta s svojimi hisnimi sladoledi, voda Surgiva, tipografija Punto Stampa, vinoteka Zazzeron, mesnine Lebon ter Svila Lina - kreacije iz svile.

 

Ob 21h vecerja skupaj z vinarji potrebna predhodna rezervacija; cena 35 

 

Popust : vstopnina + vecerja 45