Program
3 degustacije, vodene s strani sommelierjev iz AIS Trieste, ob prisotnosti vinarjev: ob 14h, 16h in 18h.
KATERA PENECA VINA?
La Baita (ITA)
Bole (ITA)
Kante (ITA)
Piè di Mont (ITA)
Sancin (ITA)
Villa Parens (ITA)
Varaschin (ITA)
Cavazzuti (ITA)
Bjana (SLO)
Čotar (SLO)
Emeran Reya (SLO) Istenič (SLO)
Vinska klet Goriška Brda (SLO)
Medot (SLO)
Silveri (SLO)
Vipava (SLO)
Cattunar (HR)
Kabola (HR)
Veralda (HR)
Kulinaricna spremljava po predlogu kuharskih sefov:
Pavel Marc & Walter Clarich (Gostilna Trattoria Posta - Bazovica), Bruno Tirel (Ostaria da Bepi Meo - San Canzian d’Isonzo), Dario Varisco (Alla Dama Bianca - Devin), Chef restavracije Castello di Trussio dell’Aquila d’Oro.
Z udelezbo Sommelierja g. Roberta Filipaza (AIS-FVG) in s posebnimi gosti Ireno Fonda s svojimi piranskimi brancini, Caffe’ Vatta s svojimi hisnimi sladoledi, voda Surgiva, tipografija Punto Stampa, vinoteka Zazzeron, mesnine L’ebon ter Svila Lina - kreacije iz svile.
Ob 21h vecerja skupaj z vinarji potrebna predhodna rezervacija; cena 35€
Popust : vstopnina + vecerja 45€