Facebook

Languages

  • Slovenščina
  • Italiano
  • English
  • Deutsch
  • Hrvatski
Designed by Aaron Burni
Produzione pasta fresca e gnocci

Proizvodnja svežih testenin in svaljkov

Družinsko podjetje Barone d.o.o. iz Sežana se ukvarja z proizvodnjo svežih testenin, svaljkov oz. njokov, raviolov v obliki trikotnika, pravokotnika, kroga, srčka, žepka z različnimi okusi in nadevi. Naša posebnost so ročno izdelani tortelloni z različno obliko in gramaturo. Z proizvodnjo se želimo približati željam naših kupcem. Organizirano imamo dostavo s hladilniki po celo Sloveniji.

V kolikor vas zanima več, nas lahko kontaktirate preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Izbirajte samo če vas zanimajo Tronketi z različnimi okusi.

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov

S posredovanjem izpolnjenega spletnega obrazca na naši spletni strani, potrjujete, da soglašate, da družba Barone d.o.o. hrani in uporabi posredovane podatke za izdelavo in posredovanje ponudbe, skladne z vašim povpraševanjem, kar vključuje tudi posredovanje našega kataloga izdelkov.

Več informacij je dostopnih v Politiki zasebnosti, ki je objavljena na naši spletni strani in dostopna na sedežu podjetja v Sežani.

Svoje soglasje lahko kadar koli v celoti ali deloma prekličete tako, da nas o tem obvestite na naslov: info@barone.si. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi soglasja izvedla pred njegovim preklicem.

S potrditvijo spodnjega okenca pod enakimi pogoji, kot zgoraj navedenimi, posebej soglašate, da vas družba Barone d.o.o. na e-naslov, ki ste ga navedli v spletnem obrazcu, obvešča o tedenskih akcijah družbe Barone d.o.o. in o drugi aktualni ponudbi in novostih družbe Barone d.o.o.