Facebook

Languages

  • Slovenščina
  • Italiano
  • English
  • Deutsch
  • Hrvatski
Designed by Aaron Burni
Produzione pasta fresca e gnocci

Proizvodnja svežih testenin in svaljkov

Družinsko podjetje Barone d.o.o. iz Sežana se ukvarja z proizvodnjo svežih testenin, svaljkov oz. njokov, raviolov v obliki trikotnika, pravokotnika, kroga, srčka, žepka z različnimi okusi in nadevi. Naša posebnost so ročno izdelani tortelloni z različno obliko in gramaturo. Z proizvodnjo se želimo približati željam naših kupcem. Organizirano imamo dostavo s hladilniki po celo Sloveniji.

Barone d.o.o. je družinsko podjetje, katerega dejavnost je sveži program.  Že več kot deset let, se ukvarja s proizvodnjo svežih polnjenih testenin in svaljkov.

Filozofija proizvodnje je usmerjena k inovacijam, stalnemu doseganju kakovostnih standardov, prilagajanju zahtevam tržišča in izpopolnjevanju v izdelkih z različnimi novimi okusi.

Podjetje, ki zaposluje šestnajst delavcev odgovornih za proizvodnjo in distribucijo izdelkov, jamči za stalno, razvijajočo se in zmeraj rastočo dejavnost z novimi izboljšavami.

Z rednimi dostavami in s filozofijo trženja se lahko zanese na zaupanje svojih strank, ki se uvrščajo med najbolj znane restavracije v Republiki Sloveniji in Furlaniji Julijski Krajini.

Cilj podjetja je izdelovati nove zdravju prijazne in naravne izdelke, se pri tem prilagajati potrebam tržišča z uporabo notranjih in zunanjih virov ter s požrtvovalnostjo in timskim delom.