Nazaj

Proizvodnja svežih jajčnih testenin in krompirjevih svaljkov

ekskluzivnega
okusa

Od leta 1998

Zgodovina

Barone d.o.o. je družinsko podjetje, katerega dejavnost je sveži program. Že več kot deset let, se ukvarja s proizvodnjo svežih polnjenih testenin in svaljkov.

Filozofija proizvodnje je usmerjena k inovacijam, stalnemu doseganju kakovostnih standardov, prilagajanju zahtevam tržišča in izpopolnjevanju v izdelkih z različnimi novimi okusi.

Podjetje, ki zaposluje šestnajst delavcev odgovornih za proizvodnjo in distribucijo izdelkov, jamči za stalno, razvijajočo se in zmeraj rastočo dejavnost z novimi izboljšavami.

Z rednimi dostavami in s filozofijo trženja se lahko zanese na zaupanje svojih strank, ki se uvrščajo med najbolj znane restavracije v Republiki Sloveniji in Furlaniji Julijski Krajini.

Cilj podjetja je izdelovati nove zdravju prijazne in naravne izdelke, se pri tem prilagajati potrebam tržišča z uporabo notranjih in zunanjih virov ter s požrtvovalnostjo in timskim delom.

Barone.si

Proizvodnja

Naša proizvodnja je usmerjena v podporo gostinstvu tako, da olajšamo delo v kuhinji s ponudbo svežih in kakovostnih izdelkov, ki pogosto zahtevajo naporno izdelavo. Številne prednosti naših izdelkov zagotavljajo, da se dobro ujemajo z različnimi potrebami kuhinj in s tem predstavljajo še neko dodano vrednost.

Back to top